Enjoy a drink in 

Our Bars

Kitchen & Table Bars

 

Baren hos Kitchen & Table är restaurangens främsta mötesplats, med ett konstant flöde av lokalbefolkningen och långväga besökare. Det här är den perfekta platsen för en after-work, en apéritif eller en sen natt med vänner och kollegor.

Baren erbjuder ett bra urval av sprit, vin och bubbel som serveras per glaset, samt ett stort urval av lokala och internationella ölsorter. Vår cocktailmeny är inspirerad av äkta Manhattan Classics och våra lokala omgivningar samt barchefens egna skapelser – The Not-So-Classics. Du kan även njuta av lite snacks att dela med dig av, hamburgare eller sallader.

Baren har generösa öppettider och är alltid tillgänglig för större grupper. Det är också hjärtat i vår evenemangskalender med både DJ och levande musik för att underhålla och överraska våra gäster.

tap-room_toppbild2

Tap Room

Tap Room är vår paradbar, där vi serverar handgjorda cocktails på kran samt bartendrarnas egna drycker. Denna cocktailbar har en livlig miljö där musik, drycker och människor möts för att njuta av den bekväma, sofistikerade och välkomnande atmosfären. Låt inte den fina inställningen lura dig. För att matcha de rika smakerna i våra cocktails, höjde vi även upp smaknivån på vår barmat. Vi serverar små, säsongsbetonade rätter med massor av kärlek – men viktigast av allt, så smakar de även bra! På Tap Room handlar det om att uppnå en sublim smakkombination.

Hitta hit:
Tap Room, Kungsholmen

Öppettider:
Stängt tillsvidare!

Meny:
Cocktails
Food & Drinks

Kontakta oss:
08-692 52 00
Info@taproomkungsholmen.se

 

Sky Room

Vårt Sky Room är en attraktion i sig själv. Detta är platsen du ska gå till när du tycker om att dricka handgjorda cocktails medan du befinner dig uppe bland molnen. Vi serverar amerikanskt inspirerade välsmakande tilltugg, gjorda av bra skandinaviska produkter. Flera av rätterna har en spännande twist – det är kitchen & table för dig!

Vårt Sky Room erbjuder passionerad service och ett bra utbud av cocktails, sprit, champagne, vin och lokala ölsorter. Våra bartenders skapar nya och spännande cocktails med hjälp av moderna tekniker för en rolig och trevlig upplevelse.

Hitta hit:
Sky Room, Helsinki

Öpettider:
Måndag: 16:00 – 01:00
Tisdag: 16:00 – 01:00
Onsdag: 16:00 – 01:00
Torsdag: 16:00 – 01:00
Fredag: 15.00 – 02.00
Lördag: 15:00 – 02:00
Söndag: 18.00 – 24:00

Meny:
Cocktails
Food & Drinks

Kontakta oss:
+358 10 850 38 20
kitchenandtable.helsinki@choice.fi

X