Örebro
Det stora äpplet i hjärtat av Sverige!
God mat är inget nytt för människorna i Örebro. Här, vid sjön Hjälmarens strand har lokalbefolkningen länge blivit inspirerade av kokboksförfattaren Cajsa Warg och njutit av hennes abborre med trumpetkantareller, bacon och gräslök. Även Örebros andra klassiker, “Skomakarlådan”, som består av skivad nötkött, potatismos, bacon och purjolök är en av hennes populära rätter. Trots sin långa historia, som sträcker sig tillbaka över 700 år, är Örebro inte främmande för nya utländska smaker.
Adress
Kungsgatan 14
70211 Örebro
Google Maps
Kontakt
019-670 67 07
orebro@kitchenandtable.se
Öppettider
Restaurang
Måndag-Torsdag 17.00–22.00
Fredag 16.00-22.00
Lördag 17.00-22.00
Bar
Måndag-Torsdag 17.00-23.00
Fredag 16.00-00.00
Lördag 17.00–00.00
Brunch
Lördagar 11.30-14.00
Julbrunch 30 November -21 december
Lördagar 11.30-13.30 eller 14.00-16.00
Söndagar 12.00-14.00
Nyårs middag
Fyra rätters middag 695 kr
Restaurangen är stängd 22 dec-26 dec, 1 januari och 6 januari
Social
Boka Bord

Välkommen att reservera bord hos oss i Örebro
Vi ser fram emot att få servera dig en upplevelse utöver det vanliga!
Om du har problem med att boka online eller om du vill boka en bokning för mer än 8 personer, var god och skicka ett mail eller ring oss på orebro@kitchenandtable.se / (+46)19-670 67 07.
Vi har mycket livemusik i vår restaurang. Om du vill boka bord vid något av dessa tillfällen, välj “Middag med live musik”. Notera även att vid vissa av musik kvällarna behöver ni även entrébiljett. Se mer info nedan;
14/12 Örebro rock och blues
21/12 X-mas Eagles & Creedence- A tribute
25/1 Örebro rock och Blues
29/2 Örebro rock och Blues
28/3 Örebro rock och Blues
12/4 Påskrock
25/4 Örebro rock och Blues
30/4 Bohemian Valborg
23/5 Örebro rock och Blues
Mer musikevenemang kommer!
Vi ser fram emot ditt besök!
Ska du besöka Örebro?
Boka ett rum på
Clarion hotel Örebro här