Örebro

 

Det stora äpplet i hjärtat av Sverige!
God mat är inget nytt för människorna i Örebro. Här, vid sjön Hjälmarens strand har lokalbefolkningen länge blivit inspirerade av kokboksförfattaren Cajsa Warg och njutit av hennes abborre med trumpetkantareller, bacon och gräslök. Även Örebros andra klassiker, “Skomakarlådan”, som består av skivad nötkött, potatismos, bacon och purjolök är en av hennes populära rätter. Trots sin långa historia, som sträcker sig tillbaka över 700 år, är Örebro inte främmande för nya utländska smaker.

kitchenAndTable-Orebro

Adress

Kungsgatan 14
70211 Örebro
Google Maps

Kontakt

019-670 67 07
orebro@kitchenandtable.se

Vi har stängt under maj, juni och juli

Social

Meny

Dinner

Boka Bord

 

Välkommen att reservera bord hos oss i Örebro

Vi ser fram emot att få servera dig en upplevelse utöver det vanliga!

Om du har problem med att boka online eller om du vill boka en bokning för mer än 8 personer, var god och skicka ett mail eller ring oss på orebro@kitchenandtable.se / (+46)19-670 67 07.

Vi ser fram emot ditt besök!

 

Ska du besöka Örebro?

Boka ett rum på

Clarion hotel Örebro här

Event

Upcoming Events

No Events

X