Kitchen & Table

Vår historia

Marcus Samuelssons kök ger dig smaken av Manhattan till ditt bord. Den mångkulturella mixen av människor, livsstilar och mat är det som gör Manhattan så fantastiskt. När det gäller mat, är Manhattan med största säkerhet hem för flertalet fantastiskt unika smakkombinationer.

Den svenska kökschefen Marcus Samuelsson, som är baserad i New York, bestämde sig för att ta med Manhattans stora utbud av läckra rätter till Skandinavien och kombinera dem med lokala ingredienser, för att ge dig spännande och uppfriskande smakupplevelser.

Kitchen & Table

Marcus Samuelsson

 

Marcus Samuelsson är en internationellt känd kock och expert på kostfrågor. Han har förbluffat världen med sin exceptionella förmåga att blanda kulinariska influenser från olika kulturer.

Marcus adopterades från Etiopien vid 3 års ålder och växte upp i Göteborg. Som 24-åring lockade Marcus Samuelsson till sig uppmärksamheten vid den skandinaviska restaurangen Aquavit på Manhattan, New York. Under sin tid som chefskock där fick han upprepade gånger fyra stjärnor från Forbes samt två imponerande trestjärniga betyg från New York Times, vilket gjorde honom till den yngsta kocken som någonsin fått ta emot detta erkännande.

Marcus fortsätter att bryta ny mark genom att sammanföra olika geografiska områden och deras respektive kulinariska traditioner, samtidigt som hans egen unika röst gör sig själv hörd i den alltmer rika konversationen på mat och kultur.

Vår familj av Brands & Restaurants

X