Hållbarheten

Filosofi

Vi hedrar vår planet genom att respektera framtiden – vi vill skapa en miljö för en hållbar livsstil. Låt oss fira vad som är bra i livet med en säker och hälsosam miljö.

Matrevolutionen
Mat för en bättre värld

Här på Kitchen & Table vill vi använda grönsaker och grödor av högsta kvalitet, och förbättra dem genom traditionell matlagningsteknik.

Vi är inspirerade av “The melting pot of Manhattan” och stadens takodlingar.

Kitchen & Table presenterar en meny som innehåller “Modern Rustic Classics”, med en twist, samt lokalt producerade Gröna Tallrikar, med ett stort fokus på säsongsbetonade ingredienser och traditionella tekniker.

I stadsodlingarna som blivit planterade på taken till olika byggnader i New York, som pryder utsikten i en av världens största städer, såg vi vår väg till en ny modern matfilosofi.

Miljö

Enagemang

Vi gör våra rätter grönare, för att erbjuda dig ett nyttigare och mer hälsosamt alternativ.

Vi bibehåller vår huvudsakliga grund och källa, vårt DNA, där lokala ingredienser får en Manhattan-twist.

Stadsodlingar och det nordiska jordbruket är källorna till vad som hamnar på våra tallrikar. Även gästernas upplevelser påverkas mycket av detta i form av atmosfär, inredning och inredning i restaurangerna.

X